Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

2013-10-06 Fællestræning debut

 

Så blev det d. 06.10 og vi kunne stå op til en flot morgen med sol og svag vind, endnu bedre var det dog, at det samtidig var samme dag for 1. fællestræning i MTB Randers regi.

Klokken 10.00 var der afgang fra Doktorparken, til stor glæde kunne vi konstatere at ca. 40 mtbére både drenge og piger, havde valgt at bruge denne dejlige formiddag i det bedste selskab – nemlig sammen med cyklen og en flok cykelgale folk.

40 mand m/k klar til tur

Vi kørte fra doktorparken et par minutter over 10, efter Torben Korstgaard havde orienteret om ruten, sikke et syn det bliver når vi kommer af sted i ens tøj !!!!

Turen gik ad diget mod Grensten, hvor dagens første udfordring skulle forceres. Alle kom op over bakken i fin stil. Flot udsigt fra toppen af Grensten blev det for dem der havde overskud til at kigge sig tilbage.

Herefter blev der kørt ”bag” om Stevnstrup til Fladbro. I Fladbro blev der kørt et par omgange på det første stykke kaldet ”trekanten” her blev der krævet lidt mere af teknikken. Efter det gode spor i trekanten, fortsatte vi over i den anden del af Fladbro skov (campingplads siden).

Der var der mærket op og målstreg depot osv. Det var dog ikke til os da der var et motionsløb i skoven, det slår ikke 40 mtbére ud vi talte med arrangørerne og fik kørt et par gode omgange der.

Herefter gik turen mod Hornbæk, hvor vi fik et par gode stigninger og noget godt singletrack.

Fremover vil vi i højere grad køre ture hvor vi kan dele os op i fysisk- og ambitionsniveau. På den måde bliver det nemmere for os at tage hånd om alle.

Tak til alle Jer seje MTB Randers folk der gjorde det til en god tur

Vi ses tirsdag d. 08.10 kl. 19.00 ved Doktorparken – husk lys 

Du er her: Home 2013-10-06 Fælles træning