Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

24. oktober - intro dag, klubmesterskab & klubfest

Intro dag, klubmesterskab og klubfest

Lørdag d. 24. oktober bliver en begivenhedsrig dag for MTB Randers – med tre spændende arrangementer.  

Intro dag:
I lighed med sidste år arrangerer MTB Randers igen en intro dag for helt nye MTB’er. Her vil 3 af klubbens trænere fortælle hvordan man kommer i gang med at køre MTB og vise noget basis teknik som er vigtigt at vide inden man kører ud og udfordrer sporerne i skoven.
Arrangementet finder lørdag d. 24. oktober fra kl. 09.30 til 12.00 i Romalt Bakker – mødested er ved bålpladsen/BMX banen.
Det er gratis at deltage – så sig det gerne videre hvis I kender nogle som kunne tænke sig at komme i gang med at køre MTB.

Klubmesterskab:
I år vil der både blive afholdt klubmesterskab for børn og voksne. Klubmesterskabet afholdes lørdag d. 24. oktober i Romalt Bakker, med start-/målområde ved det nye bålhus.

Børnene skal køre på en opmærket rute i ca. 45-60 min, med start kl. 12.00 De bliver delt op i følgende tre grupper:
Piger
Drenge 8-10 år
Drenge 11-14 år

De voksne skal også køre på en opmærket rute dog i ca. 75 min, med start kl. 14.00. De bliver delt op i følgende fire grupper:
Dame
Herre
H 45
Licens

Det koster 20 kr. at deltage.
Tilmelding skal ske på klubbens webshop (http://www.mtb-randers-shop.dk/index.php?cPath=4) senest tirsdag d. 20. oktober. Der vil kun være få start nr. til salg på løbsdagen, og her vil prisen være 40 kr.

Efter løbene vil der naturligvis være den traditionelle MTB Randers menu.

Klubfest:
Årets klubfest bliver i afholdt hos Bilhuset Haldrup. Vi mødes kl. 18.00 og starter med en vinsmagning, og efterfølgende vil der være en 3-retters menu fra kl. 19.00. Der bliver lidt underholdning i løbet af aftenen.

Da klubben giver et tilskud på 100 kr. bliver egenbetalingen til klubfesten kun 200 kr., og indeholder både vinsmagning, 3-retters menu, sodavand, øl og vin.

Tilmelding skal ske på klubbens webshop (http://www.mtb-randers-shop.dk/index.php?cPath=4) senest søndag d. 18. oktober.

 

Vi ser frem til en spændende med nogle gode arrangementer.

 

På vegne af bestyrelsen.

 

 

Du er her: Home 24. oktober - intro dag, klubmesterskab & klubfest