Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Aften fællestræning 2013-10-08

Lygtetid = SpasTræning

Tirsdag d. 08.10 var der første træning med lygter, og hvilket et syn!!!!! Der var mødested ved Doktorparken kl. 19.00, og der var 32 MTB Randers ryttere klar og liret helt op med alle afskygninger af ledlys. Vi kørte i samlet flok via diget ud til skovbørnehaven i Fladbro, her blev rullet stille og roligt og snakket lygtelir. I Fladbro delte vi os som annonceret op i 3 hold, Begynder, Øvede og Elite.

På begynderholdet blev der holdt fokus på det, at lære at vænne sig til at køre med lyset, samt få flow i cyklen på stykkerne med rødder. Der var også udpeget en bakke hvor der skulle gives all out = fuld gas. Der var højt humør og gejst til at gå til den – fedt…

På holdet med de øvede, blev der ikke brugt så meget tid på det med lygter, der skulle der køres fra start. Her blev der også arbejdet godt med flow på de tekniske stykker. Der blev arbejdet rigtig godt med sving, med fokus på at skære sving samt vægtfordeling på cyklen ifb. med svingene. Der blev sluttet af med intervaller – Sweet….

På Eliteholdet, skulle der bare køres fra start. Først skal lyde en tak til Niels bak Sørensen og Preben Bækgaard for at hjælpe til med ruten. Det blev kørt flow runder på ”trekant” stykket med god gas. Der var et par småstyrt undervejs, da hastighed og øjne lige skulle vænne sig til sæsondebut med lygter. Der blev givet gas med godt humør , der skal køres til kanten på dette hold – så er det lidt sjovere at råbe ”godt Bashar” og ”ej for satan Steffen”. Klik her for at se forklaring

Efter nogle runder blev der øvet drops, det er altid spændende når man ikke kan se hvad der er under en. Som afslutning blev der kørt nogle stigninger i den anden side af skoven (campingpladsen) til slut blev der givet fuld rem til bage til P-pladsen – nogle omkring begge pladser.

Fedt at se så mange – nyd videoen på youtube husk at maksimere skærmen. Klik her for at se klip 

Husk spinning torsdag, samt træning søndag. På søndag vil I se helt nye spor – glæd jer.

">" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="600" height="400">

 

 

 
Du er her: Home 2013-10-08 Aften fællestræning