Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Børnetræning

MTB Randers tilbyder også børnetræning i 2017

 
Mountainbike sporten bliver mere og mere populær i Danmark, og rigtig mange nyder at køre på MTB i skove og på stier i og omkring Randers. MTB Randers havde med udgangen af 2016 mere end 340 medlemmer - heraf ca. 40 børn. 

MTB Randers har derfor valgt også i 2017 at tilbyde MTB træning for alle mountainbike interesserede børn, i alderen 8-14 år. I vinterhalvåret trænes der på følgende tidspunkt:

Lørdage kl. 10.00 til 12.00 - Regnskoven

I perioden fra april til oktober trænes der også tirsdag fra kl. 17.00 - 18.30 i Romalt Bakker.

Træner team:
Træner teamet til MTB børnetræning består af Klaus Rasmussen, Birger Hansen, Jimmy Volke, Rasmus Birch Jensen, Stine Olsen Andersen, Anton Kjærsig & Christian Rothmann.

Kontakt trænerteamet: Klaus Rasmussen på 2310 7998 eller Christian Rothmann på 20140174.

Hver gang vil træningen bliver forestået af min. tre trænere fra MTB Randers, som vil være til stede fra start til slut, og være behjælpelige rundt på ruterne.

Kravene til børnene en funktionsdygtig MTB cykel, hjelm og godt humør. 

Der skal gives tilladelse til, at vi kan køre med børnene i trafikken, under ordnede forhold, så vi kan flytte os fra f.eks. Månedalen til Romalt under egen sikring.
Er man i tvivl om ens barn opfylder kriterierne, kontakter man en af trænerne.

Et børnekontingent koster 325 kr. for hele 2017. Man er naturligvis velkommen til at komme og prøve en træning inden man melder sig ind.
Trænerne fra MTB Randers glæder sig til at tage imod alle MTB interesserede børn og deres hjælpere til nogle sjove timer på cyklerne . 

 
Du er her: Home Børnetræning