Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Fællestræning 2013-10-13

Sikke en MTB weekend

Først og fremmest fedt, at se alle dem der allerede repræsenterer MTB Randers i div. Løb!!!

Lørdag var en flok klar til race i Plantageløbet i Tornby. Efter sigende og hermed bekræftet en rigtig fed rute, der efter deltagernes udsagn fortjener en gentagelse. Ruten bestod mest af singletrack med korte skarpe stigninger og fede rodsektioner – fedt.
Om MTB Randers´s 2 bedst placerede ryttere fulgtes ad, eller de kæmpende om det, skal være usagt – meeen kender man de 2 ret så har der været kamp om det. Kristian Nielsen og Teddy Pedersen kom ind på hhv. en 14 og en 13 plads. Specielt må det bemærkes, at Teddy Pedersen kun har kørt MTB i 1 år !! Det må motivere andre. Sejt kørt alle Jer der tog til Tornby.
Søndag var der også løb: MTB klassikeren i Vejle, her var der også flere seje MTB Randers ryttere på startlisten. Steffen Søvsø kørte et rigtig flot løb og kørte sig ind på en fornem 5. plads – godt kørt Steffen

Træning søndag:
Igen utroligt flot fremmøde… dejligt at der kommer helt nye MTB ansigter – husk det er for alle niveauer, ”så kom bare då”.
Der blev gået til den og flyttet grænser, i et forholdsvist barskt terræn og Romalt og Assentoft. Efter sigende har alle 3 grupper haft en rigtig god træning.
Specielt på hold 1 blev der flyttet noget både fysisk og mentalt. Der blev udfordret både på nedkørsler, samt det at køre cyklen i længere tid. Der går rygter om folk med krampe, men det er vel bare rygter ;-)

En lille video og respekt herfra https://www.facebook.com/photo.php?v=10202485826727362&set=o.644604068924707&type=2&theater

Vi glæder os til tirsdag – husk det er i Fussingø, vi mødes ved badebroen kl. 19.00.

 


 

Du er her: Home 2013-10-13 Fællestræning og løb