Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

HC Farver

10 års erfaring med salg og rådgivning af maling

Ikke helt som alle de andre

Vi mener at god kvalitet skal kunne erhverves til fair priser for alle. Det betegner vi som godt købmandskab, hvor alle vinder lidt. Derfor kan du på HC Farvers webshop finde kvalitetsmaling og tapeter til en pris der sjældent er til at slå.

Skulle du, mod forventning, finde et af vores produkter billigere et andet sted, er vi naturligvis opgaven voksen og matcher til enhver tid prisen. Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af maling og tapeter.

10 års solidt fundament sikrer lave priser for forbrugerne

Det er 10 år siden, at Brødrene Christensen overtog HC Farver A/S i Randers.

HC Farver har igennem de sidste 10 år været i en rivende udvikling. Brdr. Christensen har oplevet byggeboom og efterfølgende finanskrise og kører nu med nyt koncept med prisgaranti, outlet-afdeling og webshop - alt sammen præsenteret af fagfolk.

Vores tilpasninger i svære tider kommer naturligvis kunderne til gode, som på HC Farver kan opleve at finde kvalitets maling til absolutte lavpriser - og skulle du være så heldig at kunne finde bedre priser hos en anden dansk forhandler så matcher vi naturligvis prisen med et smil :)

Kundens tilfredshed er den absolutte parameter i alt hvad vi foretager os hos HC Farver. Derfor vil du også opleve at blive taget godt i mod, uanset hvordan du henvender dig og uanset om vejret er trist og gråt eller om solen skinner fra en skyfri himmel.

Salg, rådgivning og konsulent tjeneste indenfor bygningsmaling og boligindretning med farver og gardiner.

Engros salg: B2B med focus på Autolak, bygningsmaling og industrilak. Egen import fra bla, Italien, England m.m.

Vores motto er at vi lever af tilfredse kunder.

Vi forsøger, at formidle brugbare totalløsninger til vores erhverskunder via økonomisk sparring, produkt vejledning og produkt træning med henblik på, at vores kunder fortsat udvilker deres forretninger til fælles glæde.

HC Farver webshop

Du er her: Home HC Farver