Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Løbsberetning - Viborg d. 07. maj 2017

Så stod den på DCU løb i Viborg. Vi var 9 mand repræsenteret fra klubben. Solen stod højt på den blå himmel allerede da vi ankom til pladsen. Der var mange mennesker, højt musik og pænt varmt.

Rasmus var den første, der var i krig om formiddagen i U13. Han fik en flot 2. plads, som var en super flot præstation, han også selv var meget tilfreds med.

I dagens næste ræs var det herre C drengene, der skulle vise, hvad de duede til. Mr. Brandt, Hjuler, Young Gun og Jakob Fink stod klar. Eller det vil sige at det kun var de tre førstnævnte. Fink formåede nemlig at styrte på ligadroppet på opvarmningsrunden og måtte et smut med ambulancen. Heldigvis slap han med skrækken og en slem hjernerystelse, men skulle eftersigende være okay. God bedring til Fink – han er snart på cyklen igen. Starten gik, og de tre røg af sted i fuld fart. Mr. Brandt og Young Gun kom rigtig godt fra start og lå i top 7 efter den første omgang. Mr. Brandt måtte dog slippe toppen og endte på en 16. plads. Lars Hjuler kom ind på en 22. plads. Young Gun var flyvende og efter en tæt spurt på mållinjen endte han som 3’er, hvilket var super godt klaret af den unge komet.

Derefter var det tid til dagens sidste ræs, hvor Søvsø, Peter Sørensen og Guldhakkeren skulle køre H40. Søvsø lider stadig lidt efter 3. måneder i Australien, men kørte en super flot 7. plads hjem. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi kommer til at se mere til ham resten af sæsonen, når formen vender helt tilbage. Peter havde en stabil dag og kørte en flot 12. plads hjem. Guldhakkeren var som sædvanlig flyvende og de andre så kun hans røv de første 500 meter. Han var væk i løbet af et splitsekund og overhalede et utal af ryttere, der blev sendt af sted før ham. Hans præstation gav ham en plads på den øverste skammel – den klæder ham som altid.

Jeg blev selv sendt af sted lidt før H40 og skulle kæmpe mod de andre i B-klassen. Jeg fik en super start og det tog mig ikke længe, før jeg godt var klar over, at jeg ramte en god dag, hvor mine ben ville det hele. Jeg nåede flere gange at tænke »I kan bare komme an, jeg er flyvende i dag«. Inden vi var kommet rundt på første omgang, var vi fire mand, der havde fået et stort hul. Der gik ikke længe før firemandsgruppen blev til tre, og vi fulgtes ad et par omgange mere. Derefter kunne jeg mærke, at tempoet simpelthen var for lavt, så jeg satte tempoet op, og inden længe var tremandsgruppen blevet til to. Vi blev lynhurtigt enige om at hjælpes ad frem mod målstregen. Jeg måtte dog desværre slippe hans hjul på den sidste halve omgang, og kom i mål tyve sekunder efter ham. Lidt bitter, men stadig super tilfreds med resultatet. Guldhakkeren blev sendt af sted 30 sekunder efter min start, og han nåede lige præcis at nå op til mig, så vi kunne køre hånd i hånd over målstregen. Super fed oplevelse.

De næste 6 uger er der pause fra XCO løbene. Det giver lidt luft og tid til at få finpudset formen yderligere. Jeg glæder mig til at startskuddet lyder igen den 18. juni i Varde. Indtil da er der XCM for dem, der er til dens slags. Held og lykke til jer.

- Gulddrengen

Du er her: Home Løbsberetning - Viborg d. 07. maj 2017