Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Løbsreferat fra Aarhus 1900 MTB d. 03. august 2014

Aarhus 1900 MTB afholdte søndag d. 03. august et licens MTB løb (XCO) i Marselisborg skoven hvor der var lavet en hård og spændende rute på 5 km med 210 hm, der skulle køre mellem 4 og 6 gange afhængig af hvilken klasse man køre.

MTB Randers stillede til start med 7 ryttere.

Peter Andersen viste som altid en god form og blev nr. 2 i hans klasse H50. Tillykke!

I C-rækken var der debut som licens-rytter til Jesper Simonsen (nr. 23) og Kristian Kallesøe Bruun (nr. 11). Begge to gjorde det rigtig godt på den meget hårde rute. Teddy Pedersen udgik med et fladt dæk. Niels Bak Sørensen (nr. 12) fik en super start på løbet, hvilket kostede lidt kræfter men han fik hul igennem på sidste omgang. Lasse Sommer blev nr. 4 med et lille minut op til en nummer 3.

Martin Bach Thomsen (nr. 8) gjorde comeback i B-rækken. Han fik en super start og var fint kørende indtil han måtte hjælpe en rytter, der lå med et brækket kraveben. Det koster selvfølgelig tid og mental energi (Super sports ånd og en flot måde at vise klubtrøjen på).

Steffen Søvsø var vores mand i H40. Han var også godt kørende og han fik meget flot 4 plads.

Så alt i alt en rigtig god dag i skoven for MTB Randers.

Nu er næste licens løb DM i marathon som køres på slettestrand. Det køres lørdag og søndag. Det er her muligt at stille op i motion række.

Du er her: Home Løbsreferat fra Aarhus 1900 MTB d. 03. august 2014