Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

MTB Vintercup 4. afd 26-01-2014

Den 26-1 stillede 10 MTB Randers ryttere op til cup i Sejs.

Søren Søgaard, Søren Rasmussen, Brian Skovsen, Lars Peter Jørgensen, Cris Rasmussen, Steffen Søvsø, Kasper Møller Andersen, Christian Bentsen, Dennis Munk og Rene Brandt.

Dagen startede med, at jeg skulle hente Dennis, som havde valgt at vaske hans mtb i varmt vand for så at stille den til tørre i indkørslen i -4 grader, hvilket resulterede i at den var så frossen, at jeg troede han havde fået sat ratlås på.

1 times kørsel til Silkeborg gav rig mulighed for udveksling af dårlige undskyldninger, såsom at jeg ikke havde siddet på cyklen i 10 dage og Dennis mente han var bedst i + grader. J

På parkeringspladsen blev vi mødt af andre Mtb Randers rytterne og humøret var som altid højt og vi begav os ud på en prøve runde i næsten samlet flok med Søsvø i front. Ruten var godt skruet sammen, knastør og med et par gode stigninger (havde nok været bedre kørt på FastTrak end Ground Control).

Inden start var vi lige tilbage på p-pladsen for at justere tøj og dæktryk.

Bentsen holdt hans berygtede tissepause eller hvad han nu lavede mellem træerne mens hans cykle computer på styret viste 121 i hvilepuls.

Klar til start!!!!!! Jeg stillede mig blandt de 157 andre Mtb´ere sammen med Dennis og Bentsen nok 30-40 pladser for langt nede i feltet som sædvanligt. :0)

Starten gik og Søgaard var i vanlig stil flyvende, stor smillende og kørte en flot 1.plads i hus med Kasper Svendsen lige efter…… Imponerende at det kan se så legende let ud at flytte det store “kadaver” så hurtigt…

Søren Rasmussen og Søvsø så vi ikke meget til efter start ,de kørte også et flot løb og da vi andre efter løbet satte os ind i vores varme biler tog Søvsø cyklen hjem i kulden RESPEKT..

Jeg kom godt fra start og satte mig på hjul af Mtb Randers’ nok flotteste lead out man Mr. Bentsen med Dennis lige efter. Bentzen holdt et højt tempo og jeg måtte kæmpe for at sidde med de første 3 km men syntes jeg fik bedre og bedre ben og fik på en af omgangens sidste skarpe stigninger slæbt mig forbi og slået et lille hul på 10-15 meter.

Dennis der havde kæmpet med en frossen forskifter efter cykelvask lavede ifølge nogle tilskuere en flot forlæns salto med halv skrue på en rutens drilske huller men var hurtig på cyklen igen og kørte et flot løb……

Brian, Lars Peter og Kasper gik til den og det er dejligt med tilråb nå man møder jer rundt på ruten det hjælper på trætte ben tak for det….

Chris så jeg ikke men han kom i mål ca. 2 min før mig i H40 godt kørt.

Min evige kamp med eller mod Bentsen forsatte de næste 2 omgange med stort set samme afstand uden han kom op eller jeg kom væk, men på næst sidste omgang kiksede jeg et gearskifte på den stejleste stigning, måtte af, trække og han lukkede straks hullet og satte sig på hjul. På næste lige stykke grusvej røg han forbi og fik et hul på ca 5-10m som jeg måtte bruge alle resurser på at lukke. Da jeg kom op igen sagde Bentsen at han var flad hvilket plejer at betyde at han lige har taget 3 hvæs af asma-cylindren (læses Doping) og er helt frisk…. Men ikke i dag, den var god nok og jeg slap væk igen.

Nok mit bedst kørte løb til dato.

Bentsen tak for kampen du får mig nok igen næste gang som du plejer..:0)

Vi ses til træning mvh René Brandt.

Resultater:

 

Herre:

Placering Navn Tid
1 Søren Søgaard 01:07:48 (4 omg)
21 Søren Rasmussen 01:19:44 (4 omg)
47 Christian Bentsen 01:28:29 (4 omg)
51 Dennis Munk 01:30:04 (4 omg)
61 Brian Skovsen 01:10:25 (3 omg)
62 Lars Peter Jørgensen 01:11:43 (3 omg)
67 Kasper Møller Andersen 01:15:25 (3 omg)

Herre H40:

Placering Navn Tid
7 Steffen Søvsø 01:21:16 (4 omg)
14 Chris Rasmussen 01:25:37 (4 omg)
18 Rene Brandt 01:27:47 (4 omg)
     

Alle resultater kan ses her.

Du er her: Home MTB Vintercup 4.afd 26-01-2014