Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Nyhedsbrev - Børneholdet, nov. 2015

Kære børn og forældre

Vi vil først og fremmest gerne sige tak for den store opbakning der er og har været til MTB børnetræningen. Vi er vokset kraftigt i løbet af året og er gået fra knap 10 medlemmer til i dag hvor vi er næsten 40 drenge og piger. Der har selvfølgelig været nogle udfordringer med, at vi er blevet flere, men vi oplever, at have nogle gode træningspas med nogle rigtig dejlige og engagere unger. Vi har i løbet af året arrangeret nogle gode ture, hvor vi har prøvet andre spor end dem vi har i Randers. Der var rigtig god opbakning til turene også fra forældrene, så det vil vi fortsætte med i 2016. Vi har også været til de første løb og ikke mindst vores interne klubmesterskab. Det var store succeser og det er noget vi vil gøre mere af i 2016.

Vintertræning:
Den oprindelige plan var, at vi skulle holde vinter pause fra børnetræningen, men grundet den store opbakning, har vi valgt at fortsætte hele vinteren. Det bliver dog på lidt andre betingelser. Vi køre lørdag formiddag kl. 10.00 fra regnskoven og slutter ved regnskoven. Vi kan ikke sige hvor lang tid vi køre, det har meget med vejret og føret at gøre. Derfor skal børnene have en mobiltelefon med hvis de skal hentes. Det bliver ikke en egentlig træning, men mere at vi køre en tur. Det kan også være, at vi ikke køre decideret MTB ture, men køre på grusveje og lignende. Der vil være minimum 2 trænere og alle køre som udgangspunkt sammen. Vi vil i vinterperioden lukke ned for nye medlemmer. I tilfælde af meget dårligt vejr, vil træningen være aflyst. Følg med på Holdsport og Facebook. Vi træner ikke i juleferien, uge 7 og påskeferien. Vi træner ikke de weekender, hvor vi opfordre til at køre løb.

MTB - Løb:
Vores oplevelse er, at børene har nogle rigtige gode oplevelser, med at være med til løb, så det vil vi gerne gøre noget mere af. Der er rigtig mange løb og I skal være velkomne til at køre alle dem I orker. Vi vil vælge nogle løb ud, som vi mener, kunne være sjove og lærerige for børnene at køre. De løb vi lægger ud kan ALLE, der har været til træning et par gange køre. Dem vil vi ligge på Holdsport og Facebook, vi vil forsøge at lave et link til tilmeldingen. Det er altid jer, som forældre der skal tilmelde børnene. I forhold til kørsel, kan vi koordinere via Holdsport, men det er jer som forældre der har ansvar for dette. Hen over vinteren har vi valgt 7 løb ud. Det er en Kidscup der køres oppe omkring Viborg med 4 afdelinger og så er det 3 løb vores egen klub arrangere. Kidscup: 3.12 2015 Haldege, 3.1 2016 Undalslund, 31.1 2016 Plantagen Viborg og finalen 13.3 2016 Naturskolen i Dollerup bakker. Vores egne løb: 31.12 stjerneløb i Fussingø og et løb i januar og et i februar. Sted og dato er endnu ukendte. Det er ikke sikkert, der er trænere til alle løb.

Vedligeholdelses Kursus:
Hvad gør man med en beskidt cykel, når man kommer hjem fra træning? Den 16.1 2016 vil vi kl. 11.00 afholde et mindre vaske og smøre kursus for børn og forældre. Vi køre først en tur fra regnskoven kl. 10.00 med børnene og mødes der efter med jer forældre i en lade i Tebbestrup kl.11.00 (adressen finder i på holdsport). Her vil vi vise og fortælle lidt om hvad der er vigtigt at gøre efter en tur. Håber at mange vil deltage denne dag. Mon ikke også vi skal have en kop kaffe og et stykke kage.

Holdsport:
Vi vil gerne opfordre jer til, at bruge holdsport. Det er vigtigt i forhold til planlægningen af træningen, at vi ca. ved hvor mange der kommer. Derfor husk, at gå ind og tilmeld og lige så vigtigt, at afmelde jer på Holdsport. Holdsport vil være vores primære kommunikations forum, så husk også at oprette jer, så i får alle informationerne.

Forældremøde:
Vi vil afholde et forældremøde d. 13. eller 20. april i 2016, hvor vi skal snakke om løb og træningen i 2016. Vi skal lige have fundet et sted vi kan være, derfor er datoen ikke endeligt fastlagt. Byd endelig ind hvis, der er noget, vi skal have med denne dag.

Træning 2016
Vi starter op med almindelig træning tirsdag d. 5.4 2016 og her vil der igen være åben for nye medlemmmer.
Til slut vil vi i trænerteamet gerne sige tak til alle de dejlige børn, der kommer til træning og arrangementer. Det er en fornøjelse, at være sammen med jer. Vi vil også gerne sige tak for den store opbakning i forældre gruppen. Det er en nødvendighed hvis, vi skal fortsætte med, at have Danmarks bedste MTB klub.

Med Venlig Hilsen
Træner teamet
 

Du er her: Home Nyhedsbrev - Børneholdet, nov. 2015