Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

MTB Randers XCM løb 2018 ved Arbejdernes Landsbank

 

MTB Randers afholder igen MTB Marathon løb (XCM) som afvikles lørdag d. 12. maj 2018. XCM løbet er for både licens- og motionsryttere som gerne vil køre en sjov, spændende og udfordrende rute. Løbet er tilmed DM for XCM 2018 i elite klasserne.

(Hvis du læser dette på en mobil enhed, så vælg gerne desktop versionen, da vores mobil version ikke umiddelbart viser alle de 10 undersider, hvor du kan læse meget mere om løbet).

Der 5. år i træk at MTB Randers afholder dette XCM løb, og med stødt stigende deltager antal. Så hvad enten man er licens- eller motionsrytter, så er dette løb yderst attraktivt for et bredt felt af ryttere, med hele 20 forskellige klasser, og pengepræmier i samtlige klasser. Med en udfordrende rute, og stort målområde lægger klubben stilen til en god dag for både ryttere og publikum. Det hele foregår i Fussingø Skov lige i udkanten af Randers.

Ruten
XCM løbsruten vil i 2018 heller IKKE være den markerede rute i Fussingø (blåt/orange spor som tidligere har været noget slidt. I 2017 begyndte MTB Randers som en renovering af MTB sporet i Fussingø med stor hjælp fra ElroFonden, så mange sektioner en nu blevet forbedret og nye sektioner er kommet til. Dette vil vi naturvis integrere i løbsruten for 2018.

Men du kan stadig forvente at ruten er ca. 25 km lang og har ca. 600 hm pr. omgang. Der skal køres 1 til 3 omgange, alt afhængig af, hvilken klasse man tilmelder sig. Så find den udfordring som passer netop dig.

Vi takker igen i år Fussingø Skovdistrikt for at vi må bruge skoven til dette fantastiske løb og det gode samarbejde med forberedelserne af ruten.

1 omgang: 25 KM & 600 HM - I WANT TO GET A TASTE

2 omgange: 50 KM & 1200 HM - WANT TO TAKE THE CHALLENGE

3 omgange: 75 KM & 1800 HM - WANT THE WHOLE EXPERIENCE

Men det er stadig en sjov, spændende og udfordrende rute hvor det også gælder om at disponere kræfterne rigtigt og få nok mad og væske gennem løbet.

Der er elektronisk tidtagning i alle klasser via Sportstiming.

Forplejning
Der vil være to depoter på selve ruten - ved start/mål og ca. halvvejs ude på ruten. Igen i år vil der være energidrik og andre energiprodukter sponseret af POWER BAR samt frugt i depoterne.

I målområdet vil der være kaffe, kage, sodavand og alle de hotdogs man kan spise - gratis for både ryttere og publikum.

Præmier
Klubbens sponsorer har sørget for pengepræmier i samtlige 20 klasser. Der bliver en festlig præmieoverrækkelse efter løbet.

Tilmelding
Tilmelding sker via Sportstiming

 

Klubben ser frem til et flot rytterfremmøde, og inviterer alle skovens øvrige gæster, til at komme og opleve en fest af et cykelløb, og støtte rytterne på ruten, når det bliver sjovest og hårdest

 

 


 

 
 
 
Du er her: Home Om XCM løb 2018