Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Øvrige sponsorer

Ud over de 7 tøjsponsorer har MTB Randers stor glæde af følgende virksomheder som på hver sin særlige måde bakker op om klubbens aktiviteter:

Fotograf Morten Degn
Morten er selv MTB rytter og medlem af MTB Randers, men ofte "ofre" Morten sin egen træning eller deltagelse i løb for at agere fotograf til klubbens arrangementer og når større grupper fra klubben tager ud til diverse motions- og licensløb.
Morten sikre altid gode billeder af klubbens ryttere, som medlemmerne kan bruge på div. sociale medier mv., og det giver klubbens øvrige medlemmer en god fornemmelse af hvad der sker i klubben når de ikke selv deltager. Men det er ikke kun de klassiske rytter-fotos Morten har fokus på, der er også altid en masse stemningsbilleder hvor et billede ofte siger mere end tusind ord.
Læs mere om Morten og hans virksomhed på www.mortendegn.com. De bedste anbefalinger her.

Hornbæk Bageri
Det er ikke just nogen hemmelig i cykelmiljøet, at mange cykelryttere på alle niveauer gerne nyder en kage og en kop kaffe efter en god træning eller et løb. Sådan er det absolut også i MTB Randers - og sådan har det været fra klubbens start. Hurtigt blev det kutyme at ved klubbens arrangementer, blev der bestilt studenterbrød med blå glassur som matcher klubbens cykeluniformen.
Ved spordage og ved løb levere Hornbæk Bageri ofte også sandwich til klubbens hjælpere, så de holder sig friske i mange timer når de yder en frivillig indsats.
MTB Randers er rigtig glad for samarbejdet med Hornbæk Bageri, som altid levere en super service. Læs mere om Hornbæk Bageri på www.hornbækbageri.dk

Cito Materieludlejning Randers
MTB Randers bruger mange ressourcer på at lave sporarbejde så der er nogle gode MTB spor i Randers området, og her yder en stor del af klubbens medlemmer en kæmpe indsats. Men mange hænder gør det ikke alene, nogle gange skal der bruges noget entreprenør materiel som minigraver, pladevibrator, pælebor, minidumper etc. Så vi er rigtig glade for at vi har en god aftale med Cito Materieludlejning Randers, som bakker op om klubbens sporarbejde. Læs mere om Cito Materieludlejning Randers på www.cito-as.dk/afdelinger/randers

 

Du er her: Home Øvrige sponsorer