Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

XCM 2017 - sidste nyt

Info til alle ryttere som skal deltage i XCM løbet lørdag d. 27. maj 2017 i Fussingø Skov.

25. maj 2017, kl. 20.00

Vi håber at I er klar til XCM løbet på lørdag, ruten er top sprød og tør, DMI melder fuld sol og 25 grader.... mere end 300 forhåndstilmeldte. Her er nogle af de vigtigste info for jer:

 • Adressen er Vasevej 9, 8920 Randers V
   
 • Indskrivning starter kl. 09.00
   
 • Første start sker kl. 11.00. Læs mere her
   
 • Der vil være depot og tech. zone ved start/mål samt efter ca. 13 km. på ruten, hvor der begge steder vil være vand, energidrik og bananer. Der er mulighed for at stille dunke og andre dele ved depotet/tech. zone ved 13 km. Disse ting kan indleveres ved indskrivning, så køre vi dem derud straks efter start – husk der skal fremgår tydelige navn på dunke og de personlige ting og gerne pakke dem i kasser eller poser.
   
 • MTB Randers' sponsor, Jørgen Schmidt Cyklers Eftf., vil være tilstede med et telt, hvor det vil være muligt for deltagerne at få justeret cyklerne. Sponsoren medbringer de mest anvendte dele til mindre reparationer. Man betaler for de dele der bliver brugt - arbejdstiden er sponsoreret
   
 • Hvis I skal bruge plads til team/klub telt eller område, så skal I på forhånd kontakte løbsleder Michael Lajer (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 2988 2580) for at planlægge dette. Ellers kan vi ikke hjælpe jer.
   
 • Der er gratis kage, frugt, drikkevarer og hotdogs efter løbet til alle ryttere efter løbet, og til alle publikum under løbet.

Vi glæder os til at se jer på lørdag. 

 

 

Hovedsponsor

 

Øvrige sponsorer

 

 
Du er her: Home Sidste nyt