Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

WeBike Cup i Viborg

12 MTB Randers ryttere tog hul på niende afdeling af WeBike Cup 2014 og skulle i den forbindelse udfordres på det kuperede spor i Klostermarken i Viborg.
Ruten som skulle køres fem gange var 5 km langt, 160 højdemeter og bød på snoede og tekniske single tracks, hurtige nedkørsler, lange stigninger og rødder som kunne udfordre de fleste.

Da løbet blev skudt i gang og feltet blev spredt ud efter start loopet, havde et par af MTB Randers rytterne kørt sig i front. Gennem det halvanden time lange løb, blev der kæmpet bravt om placeringer, efter et par omgange bed det udfordrende spor fra sig og smed et par ryttere af deres cykler, heldigvis var ingen MTB Randers ryttere impliceret i alvorlige styrt. Man må tage hatten af for mountainbike folket, der er ingen undskyldninger, de springer på deres cykel og kæmper sig videre, selvom turen henover styret har givet nogle knubs.
Sporet krævede en del taktiske færdigheder og overskud, da overhalingsmuligheder var få og ofte krævede en ekstra kraftpræstation. Det blev gået til stålet på hele ruten og kæmpet til fingerspidserne for at holde en god placering.
De mange timers træning på sporene i Romalt og Månedalen, havde helt sikkert båret frugt i dette løb.

Da støvet havde lagt sig, havde 3 MTB Randers ryttere kørt sig i top 10 i H40 klassen.
Peter Andersen på en flot 8. plads og Steffen Søvsø kom på podiet med en fortjent 3. plads. Thomas Nørgaard kommer ind på en flot 2. plads

Som altid er var humøret højt fra starten og der blev heppet på hinanden gennem hele løbet.
Stemningen når MTB Randers rytterne tager til løb, er altid fantastisk og det sociale aspekt er med til at skabe et sammenhold i klubben og rytterne indbyrdes som er uvurderlig.

Vi ser frem til det afsluttende løb i Århus d. 13. september og håber på endnu flere medlemmer vil prøver kræfter med WeBike Cup, hvis man ønsker en oplevelse hvor adrenalinen pumper i halvanden time og stemningen er top, så er det bare at melde sig til de løb som bl.a. kommer vinteren over.
Det er noget af den bedste træning man kan komme i nærheden af, pulsen kommer til at være høj og man får presset sine tekniske færdigheder til det yderste.

Skrevet af

Kasper Møller Andersen
 

Du er her: Home WeBike Cup i Viborg