Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

MTB Randers XCM ved Arbejdernes Landsbank

 

MTB Randers afholder MTB Marathon løb lørdag d. 27. maj 2017, for både licens- og motionsryttere. Licensløbet er samtidig 2. afdeling i Velofit XCM ligaen.
Attraktivt for et bredt felt af ryttere, med hele 21 forskellige klasser, og pengepræmier i samtlige klasser. Med en udfordrende rute, og stort målområde lægger klubben stilen til en god dag for både ryttere og publikum. Det hele foregår i Fussingø Skov lige i udkanten af Randers.

Ruten
XCM løbsruten vil i 2017 heller IKKE være den markerede rute i Fussingø (blåt/orange spor) hvor mange træner jævnligt. Ruten vil være 90-95 % fra ruten i 2017. Ruten sidste år fik rigtig mange positive kommentarer fra ryttere på alle niveauer.

Så i år kan du igen forvente at ruten er ca. 25 km lang og har ca. 600-650 hm pr. omgang. Der skal køres 1 til 3 omgange, alt afhængig af, hvilken klasse man tilmelder sig. Så find den udfordring som passer netop dig.

Vi takker igen i år Fussingø Skovdistrikt for at vi må bruge skoven til dette fantastiske løb og det gode samarbejde med forberedelserne af ruten.

I WANT TO GET A TASTE - 25 KM & 650 HM

WANT TO TAKE THE CHALLENGE - 50 KM & 1300 HM

WANT THE WHOLE EXPERIENCE - 75 KM & 1950 HM

IGEN I ÅR! 
WANT A TEAM EXPERIENCE - TRIO: 3 x 25 KM, 3 x 50 KM

Her køre 3 ryttere sammen og hjælper hinanen gennem ruten - 2. rytters tid er gældende.

Men det er stadig en sjov, hård og ufordrende rute hvor det også gælder om at disponere kræfterne rigtigt og få nok mad og væske gennem løbet.

Der er elektronisk tidtagning i alle klasser via DCU motionsbilen.


Forplejning
Der vil være to depoter på selve ruten - ved start/mål og ca. halvvejs ude på ruten. Her vil er være energidrik og frugt. Igen i år vil POWER BAR være sponsor af energidrik og andre energiprodukter.
I målområdet vil der være kaffe, kage, sodavand og alle de hotdogs man kan spise - gratis for både ryttere og publikum.

Præmier
Klubbens sponsorer har sørget for pengepræmier i samtlige 21 klasser. Der bliver en festlig præmieoverrækkelse efter løbet.

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmelding.cyklingdanmark.dk

Startliste

Se startlister for både Motion & Licens her. 

Klubben ser frem til et flot rytterfremmøde, og inviterer alle skovens øvrige gæster, til at komme og opleve en fest af et cykelløb, og støtte rytterne på ruten, når det bliver sjovest og hårdest.


 

 

 

Hovedsponsor

 

Øvrige sponsorer

 
 
 

 

 
 
 
Du er her: Home XCM løb 2017