Arbejdernes Landsbank

Danmarks bedste bank 13 år i træk
Vi er en ansvarlig bank, der yder personlig service tilpasset den enkelte kundes behov. Derfor er vi også kåret som danskernes foretrukne bank de sidste 13 år i træk i Danmarks mest omfattende bankanalyse. Det vores kunder især er tilfredse med, er vores kompetente og seriøse rådgivning, at vi tager os tid til dem samt vores evne til at forstå deres behov og finde den bedste løsning for dem.

Arbejdernes Landsbank Erhverv understøtter væksten i Danmark
Hos Arbejdernes Landsbank ønsker vi at være med til at skabe vækst og sikre fremtiden for os alle sammen. Derfor er vi erhvervsbanken for de små og mellemstore virksomheder. For de virksomheder, der tilsammen står for mere end halvdelen af alle private arbejdsplader i Danmark. For virksomheder, der er drevet af mennesker, som knokler hårdt for at gøre deres drømme virkelige. De fortjener en bank, der kan se dem i øjnene og tage telefonen, når de ringer.

Vi tager vores kunders forretning personligt
Vi tror på et ligeværdigt partnerskab med vores kunder. På at kende dem personligt, at se bag tallene og forstå dem, deres forretning og deres muligheder. Det giver os nemlig de bedste muligheder for at hjælpe dem til at skabe sunde og stabile forretninger. Det skaber vækst og udvikling.

Arbejdernes Landsbank støtter MTB Randers
Adrenalin. Sved. Anstrengelse. Glæde. Udmattelse. Livet! AL-Bank støtter idrætslivet lokalt i Danmark fordi vi tror på, at sport og bevægelse er en vigtig ingrediens i alles liv – på tværs af generationer. Derfor støtter vi også MTB Randers.

I vores sponsorat til MTB Randers er vi specielt glade for, at kunne støtte den store ungdomsafdeling, at være en del af klubbens store engagement samt at være med til at skabe rammerne for fællesskab og træning i Randers. Vi er stolte af at få lov til at en del af udviklingen af MTB Randers og glæder os over at kunne gøre en forskel i lokallivet.

Læs mere på: https://www.al-bank.dk/om-banken/bedste-bank

Eller kontakt:

Jette Domino, Privatkundedirektør  38 48 42 26

Anders Graver Pedersen, Privatkundechef  38 48 44 50