Øvrige sponsorer

Ud over tøjsponsorerne har MTB Randers lavet aftale med en række virksomhed som klubbens økonomisk, og som samtidig har mulighed for at tilbyde klubbens medlemmer nogle gode tilbud mv. via klubbens Facebook Forum. Disse viksomheder vil også være at trække ved forskellige arrangementer i klubben.

STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS!

Allbike.dk 
Allbike er en specialbutik for MTB, cross- og racercykler, med bla. mærker som Cannondale og Orbea. Skarpe priser på dele og service.
www.allbike.dk

Cyklebørsen Bjerringbro
Butikkernes sortiment byder på racercykler, MTB, citybikes, klassiske cykler, børnecykler, hybrid cykler, elcykler, løbecykler samt et bredt udvalg i tilbehør.
www.cykleborsen.dk

Nyt Syn Randers Torvegade
Nyt Syn Randers Torvegade er en helt unik og moderne optikforretning, der vægter personlig kundeservice og faglighed højt. De er ZEISS-certificerede og forhandler bla. også Oakley.
www.nytsyn.dk/optiker/nyt-syn-randers-torvegade

HC Farver

HC Farver har gjort det fordelagtigt for alle MTB Randers medlemmer, at handle kvalitetsmaling og plejemidler til hus, cykel, bil, båd, mc mm.
Du får minimum 20% rabat på alle i forvejen ikke nedsatte vare i butikken - altså du sparer ALTID MINIMUM 20% på vejl. priser.
Se vores store udvalg på www.hcfarver.dk - husk at rabataftalen kun gælder i vores fysiske forretning.