GRAVEL

MTB Randers har i foråret 2023 med stor succes arrangeret nogle gravel/MTB social rides. Flere har nu efterspurgt flere af disse ture, og samtidig hørt om der kunne blive kørt gravel som en del af de normale fællestræninger i klubben.

Det syntes vi var en super god ide, og vi vil rigtig gerne omfavne gravel disciplinen, da vi kan se mange af vores medlemmer også cykler gravel. Vi prøvede derfor at starte gravel træning/ture op om søndagen i hver anden uge. Desværre var tilslutningen ikke så stor - det kan der være flere årsager til: vejret, at det ikke var hver søndag, at vi startede i Fussingø osv.

Derfor går vi tilbage til konceptet fra 2023 - nemlig at arrangere enkeltstående social rides, hvor man kan deltage både på gravel cykel og på MTB. Men at der her bliver fokuseret på nogle lidt længere ture i jævn tempo og med bagerstop undervejs. Vi forsøger at lave 2 hold pr. event. 

Tidspunkter for social rides i 2024:

Der bliver oprettet FB begiveheder på vores Forum, når der er flere detaljer klar.

Har du spørgsmål om gravel aktiviterne er du velkommen til at kontakte Frank Rebo Rasmussen på mail: frank@frmarketing.dk