Hvad skal du lave mandag i uge 42, 2020 - på B&U MTB Trail workshop?

Bliv 100% klar til eftermiddagens MTB Randers B&U Trail Race, eller deltag hvis du bare gerne vil afsted på MTB’en med en masse smil på læben.

Vi skal køre nedkørelser, hoppe, svinge og finde det perfekte flow. Når vi så har gjort det, så gør vi det igen, og igen, og igen, og igen……. Det bliver hyl. Vi sætter fokus på specielt flow stykker og nedkørelser i forskellige sværhedsgrader.

Hvad er i fokus

Bliv bedre kørende og mere fortrolig med sporet og teknisk dygtigere til sving og berms, linjevalg, pump & timing, hop- og drop, op- & nedkørselsteknik samt at overvinde de mentale udfordringer, som måtte opstå uanset terræn og udfordring. Denne Trail workshop vil med sikkerhed være med til at forbedre dit flow på sporet og sætte et helt nyt niveau for hvordan en rutsjebane tur føles, når sporet og forhindringerne forceres helt optimalt.

Hvordan finder vi farten i sporet?

Få en masse viden om svingteknik, berms, linjevalg, pumpeteknik, hoppeteknik & timing. Alt dette er ting som kræves for at holde bedre flow gennem sporet og på ujævnt terræn, som fx rødder, sten og løse underlag.

Tema og fokus er derfor fart, og kæmpe smil, glæd jer det bliver vildt

I bliver inddelt i hold efter niveau, så alle får en super oplevelse. Tekniks øvelser med fokus på sving og sporvalg. Vi tester og øver på forskellige nedgørelser, og udfordre vores komfort zone (på en god måde). Flow, flow, flow….. Vi tester det vi har lært og bliver ved. 

Vi har en masse dygtige instruktører til at undervis jer, som glæder sig for vildt til at se jer.

Tid: Mandag d. 12. oktober fra kl. 9.00-15.00. 

Mødested: MTB Randers klubhus på Høvejen 17, 8940 Randers SV

Pris: 225 kr. som er inkl. forplejning (frokost samt formiddags og eftermiddags snack)

Der er et begrænset antal pladser på 24 deltagere, som fordeles efter først til mølle princippet. Sidste frist d. 1. oktober 2020. 

Tilmelding: Skal ske på frank@frmarketing.dk – venligst oplys navn og alder på barnet. Tilmelding er bindende.

Betaling: Skal ske på MTB Randers webshop 

Spørgsmål kan rettes til Frank Rasmussen på frank@frmarketing.dk