MTB Randers arrangere som oftes 1-2 udlandsture hvert år, hvor der laves fælles tilmelding mv.

Herudover kan der være mulighed for at deltage på andre udlandsture, som en eller flere fra klubben arrangere hvor klubbens øvrige medlemmer også kan deltege. Her kan setup og tilmelding være forskelligt fra gang til gang. 

På klubbens Facebook Forum side laves der begivenheder på alle turerne. Ved lav deltager antal, kan turen risikere at blive aflyst, så har du interesse så skynd dig at tilmelde dig så arrangørerne kan se interessen.

Udlandsture i 2020:

Tjekkiet/Polen (klubtur) AFLYST AFLYST AFLYST:
Dette er en social tur for hele klubben, og der vil blive delt op i flere niveauer. Pod Smrkem i Tjekkiet er blevet ganske kendt i mountainbikingkredse på grund af alle de fantastiske singletracks, der er blevet bygget i området. For at være helt præcis, er der mere end 80 kilometer singletracks. Derudover er der også mange gode uofficielle spor. Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rødder og rockgardens.
Jimmy Volke er kontaktperson på denne tur, og der er oprettet en FB begivenhed i Forum: https://www.facebook.com/events/496718504204979/

Dato: Torsdag d. 28.05.2020 til mandag d. 01.06.2020

Østrig - AlpenTour AFLYST AFLYST AFLYST:
Dette er en tur hvor formålet er at komme ned og køre et 4-etapers MTB løb med maser af km og hm. Men det er samtidig socialt da man bakker hinanden op før og efter løbet. Læs mere på: https://alpen-tour.at/
Lasse Sommer står for info om dette løb, tjek FB begivenhed på Forum om løbet/turen her: https://www.facebook.com/events/1543103769172999/

Dato: Tirsdag d. 09.06.2020 til søndag d. 14.06.2020

Sverige/Isaberg (klubtur):
Turen til Isaberg er en socialtur hvor man bor i hytter sammen, og køre på de lækre svenske spor i forkellige niveauer. Der er også et super fedt teknik område.
Karsten Sommer står for info om denne tur, der bliver oprettet en FB begivenhed på Forum om turen.

Dato: Torsdag d. 17.09.2020 til søndag d. 20.09.2020

Turen inkluderer:

  • 3 dage i de fedeste omgivelser
  • Man bor i 12 personers luksushytter, og 4 personers hytter

Prisen for turen er 1000 kr. ved tilmelding, for hytte samt rengøring og turpas.

Senere opkræves der ca. 1200 kr for forplejning, transport, samt en del drikkevarer. Der kan desværre ikke bestilles buffet til sejlturen hjem pga. corona, og prisen er noget dyrere for billetter, da weekendbillet er udsolgt på disse tidspunkter.

Der sejles fra Frederikshavn Torsdag d.17.september kl. 08.30, hjem søndag d. 20 september kl. 16.00. Så helt hjemme i Randers ca. kl. 21.30 søndag.

Vi har 20 pladser, de fleste er besat efter en forespørgsel. Der er fuldt udsolgt deroppe, men er blevet lovet hytter hvis der kommer afbud. Der vil blive en venteliste når de 20 pladser er nået, så håber jeg på ekstra hytter.Der er mulighed for et par ekstra pladser, hvis man vil sove i stuen.:-)

Mere info om området på www.isaberg.com

Tilmelding og betaling

Step 1: Skriv til Karsten at du gerne vil have en plads på turen, på birch-sommer@skylinemail.dk 

Step 2: Du modtager en bekræftelse fra Karsten om at du er på deltagerlisten

Step 3: Du betaler for deltagelsen på klubbens webshop senest d. 14. juni.

Spørgsmål vedr. turen kan rettes til Karsten Sommer på birch-sommer@skylinemail.dk eller 22912423

Tilmeldte:

Jimmy Volke, Frank Bossow, Peter Sørensen, Kristine Tvedegaard-Christensen, Thomas Rokkjær, Birger Hansen, Henning Jørgensen, Robert Chirholm, Steffen Skov, Johanna Kjærsig, Peter Andersen, Karsten Sommer, Dennis Munk, Hanne Gjættermann, Palle Kjærsig, Morten Lauge Kjær, Torben Collin, Jan Meulengracht, Claus Munk.